Totaalinstallateur uit Noordoost Groningen

Kruidhof Installatietechniek heeft een regiofunctie in Noordoost Groningen. Naast het installeren van cv-ketels, sanitair, loodgieterswerk en het verlenen van service en onderhoud van uw CV ketel, installeert Kruidhof ook elektra en zijn wij gespecialiseerd in het keuren van uw elektrische installatie in woningen en bedrijven volgens NEN3140 norm. Tevens keuren wij voor bedrijven elektrisch handgereedschap. Hiermee is Kruidhof een totaalinstallateur die elke installatie in huis en klein zakelijk project kan aanleggen, uitbreiden of onderhouden. Hier hoort natuurlijk ook duurzame energie bij.

U kunt hierbij denken aan een warmtepomp/hybridesysteem, PV panelen of een laadpaal voor de elektrische auto.

Kruidhof Installatietechniek is dealer van Northstar waterontharders. Onze specialisten plaatsen deze ontharders en indien gewenst kunnen wij onderhoud verrichten aan deze apparaten.  Navulling van zouttabletten leveren wij uit voorraad.

Op het gebied van toekomst bestendig wonen adviseren wij u graag. In goed overleg met de eindgebruiker bespreken wij ter plaatse de mogelijkheden om zo comfortabel mogelijk te wonen in uw eigen vertrouwde woonomgeving. Te denken valt aan een verhoogd toilet, inclusief wandsteun, automatisch bedienen van de verlichting, zowel binnen als buiten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in service en onderhoud voor uw cv-ketel. U kunt een contract afsluiten, zodat wij periodiek uw ketel in een goede conditie kunnen houden.

Voor uitgebreide informatie over onze producten en diensten verwijzen wij u naar onze website, www.ib-kruidhof.nl.

Rest ons nog u allen een fijne feestweek te wensen!

Met vriendelijke groet,

Familie Kruidhof en medewerkers.

kruidhof-logo.png