Op donderdag 16 juni is het weer tijd voor het grote spektakel ‘The Voice of Stedum’: ook wel bekend als playback- en soundmixshow! Elke keer verbazen wij ons weer over hoeveel talenten er wonen in Stedum. En de kandidaten maken het daardoor wel erg lastig voor de jury. Elke keer is het bezoekersaantal zeer hoog. Dit jaar hopen wij natuurlijk ook weer op een grote aantal kandidaten en een grote en gezellige groep bezoekers!

Wij hopen dit jaar weer op allemaal nieuwe talenten! De voorpret, het oefenen, de zenuwen en het wedstrijdelement zijn dingen die je niet wilt missen! Als je al vaker mee hebt gedaan hoeven wij je helemaal niet uit te leggen waarom je dit jaar weer mee moet doen. Kijk of je samen met vrienden, familie of kennissen een onvergetelijke act kunt neerzetten. Alleen meedoen mag natuurlijk ook!

Dus wil jij dit keer je talenten showen in The Voice of Stedum? Heb jij een spectaculaire, muzikale, gevoelige of grappige act in huis? Maak jij een onvergetelijke indruk op de vakjury en het publiek? Twijfel dan niet en geef je op! Je kunt playbacken of soundmixen..

Als je niet meedoet kom dan vooral naar de feesttent om dit spektakel te bekijken en om je dorpsgenoten aan te moedigen! Het belooft een groot feest te worden! Graag tot dan!

Het programma begint om 19.00 uur en de toegangsprijs (losse verkoop) is €5,= (vanaf 13 jaar) of €2,50 (tot 13 jaar) (0 tot 4 jaar gratis)