Op Fout Geluk - Het foute feest

Op zaterdag 18 juni 2016 is het tijd voor “Op Fout Geluk” in de Feesttent van Stedum! Voor deze feestavond wordt de feesttent omgetoverd tot een waar feestpaleis. Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute DJ’s die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer.

Ben jij een avondje fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen… Het foute feest biedt voor elk wat wils. Van Nederlandstalig tot
Happy Hardcore en van Disco Classics tot Duitse Schlager. Foute pruiken en brillen, tijgerleggings of een house broek aan tijdens het feesten? Sokken in je badslippers, helemaal verkleed alsof het Carnaval is of wellicht ga je helemaal los in een beestenpak? Combineer je eigen garderobe met de meest foute kledingstukken die je kunt vinden. Bij het foute feest mag het gewoon allemaal! Het foute feest is de beste avond uit met al je vrienden en vriendinnen. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan.

Op fout geluk beloofd een unieke avond te worden voor jong en oud! Een feest dat je gewoon echt NIET wilt missen!

Foute kleding is niet verplicht

De tent is open vanaf 21:00 uur, de toegangsprijs is € 15,00 (losse verkoop).

Het foute feest wordt mede mogelijk gemaakt door Peter Zuidhof, Disco-N-Action. De volgende artiesten treden voor u op deze avond: Thorsten von Lippe Biesterfeld en Def Rhymz.

 

KEIN OTTO...ABER Thorsten von Lippe Biesterfeld!

Schade, schade, schade... Door allerlei onvoorziene Umständigkeiten heeft Otto Orgel zojuist zijn optreden van morgen in Stedum af moeten zeggen. Aber geen noot! Want Otto heeft zijn Bruder von eine andere Mutter 'Thorsten von Lippe Biesterfeld' bereid gevonden zijn plekje op nu al legendarische wijze over te nemen.


Check snel het filmpje van onze allernieuwste stimmungsmacher!
https://www.youtube.com/watch?v=vuGDlzWU1fQ
https://www.youtube.com/watch?v=8faE0C9LRE4

 

 

Def Rhymz

Def Rhymz, is een Surinaams-Nederlandse rapper. Zijn teksten zijn vaak seksistisch, humoristisch en melig. Rond de eeuwwisseling scoorde de populaire rapper nummer 1-hits met “Doekoe” en “Puf / Schudden”. De rapper werd onder meer tweemaal onderscheiden met een TMF Award. Def Rhymz rapt sinds 1984, daarmee behoort hij tot de eerste generatie rappers in Nederland. In 1986 werd hij op zestienjarige leeftijd Nederlands kampioen rappen. Hij werkte toen onder de artiestennamen Def Rijmen en Def Rhymz. In 1999 neemt Def Rhymz het Def_Rhymz.jpgnummer “Doekoe” (Surinaams voor geld) op. Het nummer wordt een grote hit. Samen met de Rotterdamse groep Postmen neemt Def Rhymz in datzelfde jaar de Doe Maar cover “De Bom” op. In 2001 komt zijn album “De Goeiste” (later “De Allergoeiste”) uit. Op dit album staan de hits “Puf”, “Schudden”, “Ze zitten me achterna” en “Ik ben niet te stoppe”. In 2008 komt Def Rhymz samen met DJ Kicken met een comeback, de single “Slippers”. In 2012 maakte hij een remix en Nederlandse versie van het nummer Danza Kaduro.

Bron: Wikipedia